Skip to main content

Kan du se ind i fremtiden?

Vi kan ikke, så vores løsninger tilpasses løbende.

Investeringsfri løsninger

gør det nemt og enkelt at komme

i gang med den rigtige løsning til at starte med

traditionelle netværksløsninger kræver en upfront investering til udstyr. Udstyret vil i næsten alle tilfælde køre i mindst 5 år før investeringen er tjent hjem igen. Det skaber en udfordring, for hvad nu hvis behovet ændrer sig efter 2 år, f.eks. pga. vækst?

Hos DigitalCity gør vi det nemt, der er nemlig ingen upfront investering i udstyr og I har mulighed for at skalere løsningen både op og ned efterhånden som behovet ændrer sig. Det giver jer muligheden for at vælge en løsning der passer til jeres behov nu og her, fremfor at skulle forsøge at se ind i fremtiden.

Vi leverer netværk

Vi servicere netværk

Vi drifter & supporterer netværk

Hos en traditionel MSP, varetager MSP’en hele dit IT miljø. det betyder at en typisk medarbejer skal supportere alt fra servere til mobiltelefoner.

Hos DigitalCity varetager vi netværket, og til gengæld er vi specialister på området da vi ikke laver andet. Det gør at vores medarbejdere altid har en finger på pulsen, og tænker netværk som udgangspunkt.

Før SNaaS

Et typisk netværk er ikke segmenteret, og meget få skridt er taget for at sikre virksomhedens data mod lækage og cyberangreb. Desværre gør det virksomheden sårbar, specielt hvis medarbejdernes egne enheder er på netværket.

Billedet viser impactet for 4 typiske risikoer: Hacker, Ransomeware, Datasniffing og Inficerede medarbejder enheder/USB-sticks.

Med SNaaS

En intelligent firewall både i skyen og lokalt sikrer at ingen kan lytte med på trafikken. Derudover sikrer enheds-authentikering og profilering at dårlige enheder ikke har adgang til internettet. Derudover giver segmentering en ekstra sikkerhed hvis uheldet skulle være ude

Nok Sniksnak, Lad Os Komme Igang